Plan de masuri pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor cu coronavirus

posted in: noutati, Noutati Din Stomatologie | 0

Decizia Biroului executiv național nr. 11/3BExN/2020 prin care s-a aprobat constituirea la nivelul Colegiului Medicilor Stomatologi din România a Grupului de lucru pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, format din membrii Biroului executiv național, având ca obiectiv formularea de recomandări și măsuri preventive și de protecție pentru unitățile sanitare în cadrul cărora se desfășoară activități de medicină dentară, precum și pentru Colegiul Medicilor Stomatologi din România, la nivelul structurilor naționale și al colegiilor teritoriale, privind prevenirea și limitarea riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus SARS-CoV-2 ca urmare a desfășurării activităților profesionale, respectiv a exercitării atribuțiilor de către corpul profesional și aprobarea Planurilor de măsuri pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirii cu Coronavirus SARS-CoV-2 ca urmare a desfășurării activităților profesionale de către medicii stomatologi (anexa nr. 1), respectiv a exercitării atribuțiilor de către corpul profesional (anexa nr. 2).

Anexa 1

Anexa 2

Chestionar

Textul are caracter informativ.

Informații pentru personalul medico-sanitar publicate de Centrul National de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile pot fi consultate aici.

Recomandările Institutului Național de Sănătate Publică din România pentru unitățile sanitare pot fi consultate aici.

Informații tehnice publicate de Organizația Mondială a Sănătății (World Health Organization) pot fi consultate aici.

Informații actualizate privind evoluția COVID-19 ca urmare a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2 pot fi consultate aici.

UPDATE – Anunt stare de urgenta. AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *