Mesaj din partea presedintelui Dr. Alexandru Brezoescu

posted in: Noutati Din Stomatologie | 0

Dragi colegi,

Încă un an din existența noastră se apropie de sfârșit și ca în fiecare an, doresc să vă mulțumesc pentru comunitatea pe care împreună am construit-o și în care ne desfășurăm activitatea.

Suntem la sfârșitul unui an în care începem o nouă etapă în profesia noastră. După cum bine știți, la sfârșitul lunii noiembrie, s-au desfășurat alegerile la nivelul colegiului nostru. Mulțumesc colegilor care au participat la vot și le mulțumesc celor care și de această data m-au investit cu încredere și mi-au acordat votul. Sunt onorat de încrederea acordată!

Este important ca această profesie să beneficieze de perspectivele unei generații tinere  care înțelege provocările perioadei pe care o trăim acum,însă, doresc să îi asigur pe mai tinerii mei colegi, că întodeauna pot conta pe sfatul, sprijinul și experiența mea profesională ori de câte ori este necesar.

Uitându- mă către trecut, imi amintesc și acum ziua în care  a luat ființă colegiul nostru, zi importantă pentru profesia noastră, zi în care ni s-a acordat  locul cuvenit în medicina românească. Însă, cu această recunoaștere,  au venit responsabilitățile și provocările constituirii  instituției care astăzi este Colegiul Medicilor Stomatologi București.

Pe tot parcursul acestor ani, alături de dvs și de echipele de oameni  care mi-au fost alături  în mandatele avute, am reușit să dăm acestei  bresle locul  cuvenit în societatea românească și vă mulțumesc că mi-ați fost alături. Fără susținerea voastră nu aș fi reușit!

Ce le urez colegilor mei mai tineri? Întotdeauna  să fie mândri că sunt  medici stomatologi!  Stomatologii nu doar vindecă oamenii, ei readuc zâmbetul pe buze și în suflet! Și credeți-mă!  Este mare lucru să faci un pacient să zâmbească!

Închei aceste rânduri urându-vă sărbători fericite alături de cei dragi și fie ca viitorul an să aducă lucruri bune în viața tuturor!

Dr. Alexandru Brezoescu

Medic Stomatolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *