ROVACCINARE MEDICI STOMATOLOGI

posted in: Noutati Din Stomatologie | 0

Informații utile.

ATENȚIE UPDATE 5.01.2020:

Pentru o facilitare mai bună, dacă ați făcut programarea în cadrul centrului de vaccinare organizat la Spitalul Universitar de Urgență  București, cu adresa Splaiul Independenței, nr.169, sector 5, București, sunteți rugați să trimiteți un email la adresa SECRETARIAT@SUUB.RO cu lista persoanelor programate, ziua programării și un telefon de contact.

  • CMI-urile au semnătură electronică la contabil și pot fi înscriși de către aceștia;
  • Dacă ați făcut deja o programare la oricare alt centru, ea rămâne valabilă.

OLD TEXT:

În primul rând, vrem să vă mulțumim că ați fost alături de Colegiul Medicilor Stomatologi din București și din România în demersurile efectuate către Guvernul României și Ministerul Sănătății, astfel încât în Hotărârea de Guvern 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România – „personalul din serviciile stomatologice” să fie inclus la ETAPA 1 de vaccinare (subcapitolul 2, litera e).

Un adevărat succes al nostru, al vostru, al tuturor! Felicitări!

În al doilea rând, așa cum foarte bine știți, am realizat împreună catagrafierea medicilor stomatologi din București. Numărul mare de înscriși a dat, iarăși, un mesaj clar către autorități că medicii stomatologi doresc să se vaccineze.

Cu acest mandat al dvs am mers mai departe și astăzi am fost anunțați că:

„personalul cabinetelor de stomatologie (medic, asistent medical, etc) care dorește vaccinare anti-COVID-19 va fi vaccinat în cadrul Centrului de vaccinare organizat la Spitalul Universitar de Urgență  București cu adresa Splaiul Independenței, nr.169, sector 5, București.”

Care sunt următorii pași?

Cu stimă, Silviu PIȚURU, Președinte CMSB

 

Foto credit: Getty Image